Πλεονεκτήματα του Wordpress CMS

μαθηματα wordpress


Πλεονεκτήματα του Wordpress CMS

To WordPress δεν είναι πλέον μόνο για το blogging !

-Το WordPress  είναι γνωστό κυρίως ως πλατφόρμα blogging, και παραμένει η καλύτερη λύση για τη δημιουργία blog, ωστόσο, έχει διανύσει πολύ δρόμο και έχει γίνει μια πολύ ολοκληρωμένη σουίτα διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει πολλούς διαφορετικούς τύπους  δικτυακών τόπων.Είναι εξαιρετικά ευέλικτο, ευπροσάρμοστο, -υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες plugins διαθέσιμα για την ενίσχυση της λειτουργικότητας του WordPress , οι δυνατότητες του είναι ανεξάντλητες!
Οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google αγάπουν το WordPress επειδή χρησιμοποιεί καλογραμμένο κώδικα. Αν ψάχνεις ένα CMS που θα έχει προβάδισμα στο Search Engine Optimization, το WordPress είναι η ιδανική λύση. Είναι CMS εντελώς ανοιχτού κώδικα - πράγμα που σημαίνει ότι ο πηγαίος κώδικας που χρησιμοποιείται για να τρέξει είναι διαθέσιμος στο ευρύ κοινό. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να τροποποιήσει τον κώδικα εάν είναι απαραίτητο και να προσαρμόσει το WordPress ακόμη περισσότερο σε αυτό που χρειάζεται.

-Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς το WordPress. Αν ξέρεις πώς να επεξεργαστείτε ένα έγγραφο του Microsoft Word, τότε θα είσε σε θέση να ενημερώσεις εύκολα το περιεχόμενο του WordPress site σου! Η Ενημέρωση των σελίδων και των άρθρων είναι κυριολεκτικά τόσο εύκολη όσο και η επεξεργασία ενός εγγράφου του Word - δεν χρειάζεται να είσαι ένας web designer για να ενημερώνεις το περιεχόμενο του site σου. Αυτή είναι η μαγεία του WordPress!

-Το WordPress προσφέρει ένα εύκολο και πολύ αποτελεσματικό περιβάλλον διαχείρισης. Τα πάντα είναι οργανωμένα με ένα λογικό τρόπο, έτσι ώστε να είναι εύκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε σας.

-Oι Web designers είναι στο πλευρό σας :) Aγαπούν το WordPress και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχει ήδη ένα template ταιριάζει σε αυτό που έχετε κατά νου. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει ένα σωρό χρήματα.
Υπάρχει μια εντυπωσιακή λίστα διάσημων ανθρώπων και εταιριών που χρησιμοποιούν το WordPress ήδη. Μερικοί από αυτούς είναι..  Playstation, The Who, ο Tom Jones,
Smashing Magazine, ο Pac-Man, και πολλά άλλα.

-Η υποστήριξη είναι
μεγάλη - Αν έχεις κολλήσει σε κάτι, δεν είσαι ποτέ μόνος. Δεν έχει υπάρξει ποτέ μια φορά σε όλα αυτά τα χρόνια που χρησιμοποιώ το WordPress να μην έχω βρει την απάντηση στο πρόβλημά μου, μετά από μια αναζήτηση στο Google. Τα φόρουμ υποστήριξης WordPress.org είναι το καλύτερο μέρος για να βρείς απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις
σου!

Comments

Popular posts from this blog

Δημιουργία ιστοσελίδας δημιουργικού χρησιμοποιώντας HTML5, CSS3, jQuery & Bootstrap

Η εξέλιξη του Web Design